Info

Få fler cykelburna kunder med hjälp av proffs på cykelställ

Som du säkert känner till att cyklandet ökat såväl i Sverige som i andra länder på senare år. Allt fler väljer att ta cykeln framför att köra bil eller åka med kollektivtrafiken. Oavsett om du själv cyklar på daglig basis eller ej bör du därför dra nytta av denna trend. För med hjälp av proffs på cykelställ kan du få fler cykelburna kunder att besöka ditt företag. Fortsätt att läsa så ska vi förklara detta samband närmare! Citypro är proffs på just cykelställ.

Vikten av att erbjuda en bra cykelparkering

Cyklister är helt vanliga människor som du och jag. Men framför allt är de också kunder, vilket innebär att en genomsnittlig cyklist mycket väl kan vara din nästa kund. Så vad kan du som företagare göra för att håva in dessa potentiella kunder?

Oavsett om du driver ett café, en butik eller något annat företag finns det en sak som du kan göra. Vi syftar på att tillhandahålla ett ställ för cyklar där cyklister kan parkera. Ett sådant kommer nämligen locka cykelburna kunder fram till företagets entré. Dessutom kan cykelstället erbjuda helt nya möjligheter för ditt företag.

Därför bör du kontakta proffs på cykelställ

Det finns flera skäl att kontakta ett proffs på cykelställ för att ordna en bra cykelparkering:

  • Locka fler kunder till ditt företag. Som vi redan har nämnt ökar cyklandet i landet. Genom att erbjuda en bra cykelparkering kan du därmed öka antalet besökare till ditt företag. Så genom att bara ha ett bra cykelställ framför entrén kan du locka in fler kunder i din butik eller till ditt café.
  • Skaffa dig en edge mot dina konkurrenter. Faktum är att en cykelparkering idag är en konkurrensfördel. För du som erbjuder cyklister möjligheten att parkera sina cyklar utanför din företagslokal har en fördel gentemot konkurrenterna. Detta är ju i sig ett väldigt gott skäl att skaffa ett cykelställ!
  • Få nöjda och glada medarbetare. En annan fördel med cykelparkeringar är att även dina medarbetare kan nyttja detta. Du kan därmed få nöjdare och gladare anställda genom att tillhandahålla en parkering för cyklister. Behövs verkligen fler skäl än detta?
© 2024 Vardagstrender | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.